Saturday, November 1, 2008

Survey yang menghasilkan Dollar!!

Survey

Ini satu-satunya Program Survey Online di Internet yang bayar ahlinya
untuk jawab soalan survey. Ramai yang tak percaya kan? Tapi saya
percaya. Kenapa? Sebab ramai kawan2 yang dah join DAN dapat
bayaran. saya pun mula-mula tak percaya. Tapi, kalau kita cuba, tak
mustahil kan? So, mari kita mencuba hari ini.

Macam mana nak Join Program Survey Online ni? Tak susah. Ikut je
arahan di bawah ini :

1. Mesti ada akaun Paypal. Tak ada. Boleh register dekat sini : www.paypal.com
2. Pergi ke laman web ini. Namanya AWsurvey.com.
3. Register dan isi apa-apa yang berkaitan.
4. So, lepas itu. Anda boleh jawab soalan survey yang sangat mudah.
5. Tak sampai 1 jam, anda dah boleh dapat $27 usd.(RM96.00). (Terutamanya untuk
bulan ini )
6. Promosi pada kawan-kawan. 1 orang = $1.25 dollar.(RM4.40)
7. Minimum payout adalah $75(RM268.00)
8. Tapi $25 untuk processing fee. So, bila kita withdraw. Kita cuma
dapat $50 (RM180.00)sahaja.

Susah? Mudah kan? Aku tak berani jamin boleh jadi kaya tapi ramai yg
dah dapat payout dari program survey ini. So, tepuk dada. Tanya
seleralah..

Aku dah start join semalam dan dah dapat $27 pun....
Boleh try klik imej bawah ni untuk tengok aku punye income jawab soalan-soalan senang.



Sesapa nak join, klick je gambar kat bawah ni


No comments:

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails