Monday, February 2, 2009

Serangan Tag

Oleh kerana wujudnya serangan tag yang sebenarnya siklah ngaco ney pun, aku terpaksa mengerahkan otak aku untuk berfikir tentang jawapan yang paling ikhlas dan tulus gilak dari hati aku tok..


Shafixx : Sekpat Clean Sheet Uuuu!

So, mengikut giliran, aku akan jawab tag dari adik aku mpun, Shafixx yang sik berjaya polah clean-sheet dalam match PES2009 minggu lepas. Hahaha, sekpat clean sheet. Kemudian Rusty a.k.a Mudin mun dalam masa yang sama tag aku. Hua! Kenak wujudnya tag tok. Sekpa bah mun sik polah, bukan dosa pun. Tapi aku sik sanggup hampakan hati sidak tok yang sanggup berabis beribu-ribu duit semata-mata maok dengar jawapan simple dari aku.


Rusty yang cute!

1. ktk urg sarawak kah?
-yup, aku nang urang sarawak.

2.apa jenis bahasa Sarawak nak pndey diklaka ktk?
- sak nya gik ada kelaka "kamek, kitak, kawu, aku", pandey ku kelaka

3. rasa2 ktk di Sarawak ada brapa bnyk kaum?
- duak igek jak - bumi ngan non-bumi (cerik rasa!)

4. apa makanan di sarawak nak paling ktk suka?
- nasi ayam salad sebab rah melaya sekda

5. pnah makan manok pansoh sik?
- pernah sekali nun rah ulu lubok antu

6. pnah makan linut x?
- linut, yerkk.. sik ku pandey mun LINUX pandey ku

7. pnah makan ulat mulong x?
- tangga gik gelik, apa gik mok makan

8. pnah ngabang di rumah panjang x?
- bukan jak ngabang, tido sia, diam sia cuma sekda bebala dgn sidak sia

9. bhagian ney gik ktk lum sampey kat sarawak tok?
- hrmm, kapit, sebuyau, limbang dan rumah taib mahmud (maka padah bahagian)

10. mun dberik plihan..di kawasan ni ktk mok diam kat sarawak tok?
- aku mok diam tempat yang sekda urang main ILMU HITAM

11. pada pndapat ktk..pa klebihan di Sarawak bbanding semenanjung?
- apa lebihnya, neyda lebih gik, dah kenak ambik sidak semua. tapi sitok kita ada parabola! dahya mun maok raon sigek sarawak, sik abis sehari....

12. ktk rasa pa kkurangan sarawak tok brbanding semenanjung? - bak kata Shafixx sekda keretapi, aku tambah sigek gik, bas sitok semua jaik!
13. apa perkara yg sinonim ngan Sarawak pabila ktk nyebut benda/somthing ya alu tringat ngan sarawak tok?
- erm.. serikin kali.

14. apa komen ktk tntg org nak tagged ktk ya?
- Shafixx ya sekpat polah clean sheet PES 2009. - Rusty nya nang marbelous ambik gambar

19. sapa mangsa tagged ktk strusnya??
- sesiapa jak mok polah tag tok mun sekda entry terbaru..


Lom jak sempat aku abis polah tag tok, aku dah fikir, adeh, malam tok mok polah asset tagging. Tag agik! Kenak jak gik Am a.k.a AmirFX dengan penuh rasa takzim merik tag yang diolehnya dari ahmoi_chantek. Untuk sik menghampakan cerita arnab dan kura-kura, aku dengan baitnya akan polah juak tag ya...


Imej Samaran AmirFX


Toknya Amir FX a.k.a Am (Pronounce nya, sebut huruf M jak)


Rules: The rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tag 6 people.

i am


I really want to go to


My favorite place is



My favorite thing is



My favourite drink is


My favourite food is




and



My favorite color



I live in



I was born in



I attended




My favorite story is




These are my hobbies



and



and



And i definitely wish for

7 comments:

AmirFX said...

Yosehhhhh.... Ahernya terdedah juak muka aku ya.... Hahaaa.... Sik perasan ada paparazi time ya.... nice pic bro....

khairul onggon said...

ahernya... terdedah juak aurat si amirFX ya eheks... :)

Rusty said...

kau master aku ambik gamba..haha..ya gambar aku libah kau kekacakan nya,p atas gik dari jehan miskin la..haha

adzzha said...

Rusty - Art is born without definition. Some of masterpiece kau better gik dari aku...

Onggon - Selama tok gambar yang dianggap Audio gambar AmirFX adalah palsu semata-mata

AmirFX - Cin Peng nang sial, Sebab nya komunis (Perlukah)

ShAf!xX said...

yah....x lalek clean-sheet...janji Inter riya menang 6-1 hahahahahaha....

farah.marzuki said...

aih kiutt gambar betterlife ya aiee!

adzzha said...

hihihihii... kitak kiut wakkk

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails