Thursday, February 19, 2009

Busy Lah Gilak Tek Nak...

Nang jak aku bz gilak nektok. Even aku nak tepon Vyna pun sekpat sebab nya pun bz juak. Lagipun dah almost a years aku sikpat kol nya suka hati sbb nya akan melenting marah ngan aku and padah aku selalu kol salah masa. Menalah, perasaan rindu ngan ingin kelaka ngan tersayang ya bukanlah dapat ditahan.

Nektok pun if aku kol nya, mesti kelaka hal kerja jak. Aku kaget and dalam masa yang sama aku rasa macam alone and sekda sapa take care... Nya rami collegue sik macam aku... Bila aku dah layan nya gilak anda kau berik segala perasaan cinta pada nya, nya startlah berolah dan tinggalkan aku dalam rasa serba salah.. Malam tok aku sekpat tahan perasaan ya sebab aku rasa nya sik faham kesunyian aku nektok...

Pernahkah kau ada...
Bilaku perlu untuk meluahkan rasa hati.....
Dan, bila kau bersuara...
Setia ku mendengar...
Agar tenang kau merasa...

Macam yalah perasaan aku nektok bila aku belagu Coba dari Faizal Tahir, aku akan rasa so alone hingga aku jadi super-workaholic nektok. Aku sekda kawan gilak dah sebab aku bukanlah fabulous macam kazen-kazen aku yang lain. Sidak ya famous and ada life yang best. Hahaha, so ku sik perlulah numpang hidup sidak sebab aku sik tauk langsung hal muzik. Aku kan always be the bad cousin. Sejak kecil pun aku jak yang akan dituduh mun ada benda hilang or rosak. Jaik nak aku tok.

Jump Higher!!

Group 2 & 4 berkelah...

Ooopsss. Dah ada yang reserve


Group Photo masa suprise party!


Birthday Girl Minggu Tok! Miss Halizah, 18/02

Yeayyy!! Lyn yeayyy.blogspot.com

Fizah... Actually nya ada bakat... Natural muka nya

Farah kak test make-up aritok tek


Zul, mala ngatik aku...


Amit, the seniors among students... Even me!

So, aku start polah kelas malam, kelas blogging. Then lepak-lepak ngan student yang mostly ompuan. Polah landscaping and aku hanya pulang umah untuk solat, mandik dan istirehat ajak. Keadaan ya makin sedih gik bila camera aku dah rusak lens nektok. Piluk gilak. Tapi finally main jak pakey lens panjang. Hasilnya aku gembira ngan life aku nektok. Ada juak pakey ku layan tiap-tiap ari.




Zul & Farah.. Yerdeh!


Lyn, Model Tiang...


Fizah & Farah.. Rasa model Olympuslah nya tek


Ooopsss... Mak urang tok


Yah!! Geng ngegeh tok gik..

Dipanjangkan kisahnya, student-student aku pun sporting juak. So timbullah cerita yang bukan-bukan konon tek aku ada affair ngan someone. Sik besar bah Sri Aman tok. Sekpat ku mok napok dirik. Ada kah affair. Hmmm, sekda sebenarnya. Sidak sebenarnya salah sangka sebab aku pun sifat semulajadi yang suka layan nembiak. Mesra alam bah. Mun sidak nanyak aku hal apa-apa pun aku akan jawab professionally. Sekda aku perlu takut sebab aku kan single and not available.

Actually, aku mok antar kereta ku spray. Dah seminggu udah ku nantik sidak tok ambik kereta aku. Panas ati ku sebenarnya sebab aku dah bayar bah semua ya. Rasa kecewa gilak sebab aku pilih member yang sik komited ngan aku. Bila mok tolong kawan, nya madah tok madah ya. Aku tok bekerja oi, perlu kereta! So, janganlah nangguh lamak gilak.

Manas jak bunyi ku tek. Siklah manas. Ya just luahan hati aku jak.

Ada gik kisah duhal, aku nektok makin juak bz dengan kerja pentadbiran and in the same time aku polah lecturing. Terkejut juak ku nemu Zul malam tek rah d'n Cafe di Kampung Hilir. Maseh juak peminat tegar Chelsea ya!!

Buat sekian yang baca blog tok, yang hampir dan mengenali aku, aku nektok rasakan hidupku semakin busy dan dalam masa yang sama aku sik dapat meramal apa yang akan berlaku di hari muka.



Anyway nektok aku dah addict ngan lagu cinta-cinta tok. Ku serahkan pada Illahi jak apa yang berlaku di hari muka.

1 comment:

aniza said...

kck na puan atas ya ohh..
kmslm ng ny ahh..

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails